Op zaterdag 1 juni a.s. is de laatste Alphense Talkshow 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op zaterdag 1 juni a.s. is de laatste Alphense Talkshow. Het thema van de laatste show is ‘The Show Must Go On’.

In de afgelopen 9 jaar zijn er vele maatschappelijke vraagstukken besproken die op dat moment in het middelpunt van de belangstelling stonden. Ook nu spelen vaak dezelfde vraagstukken nog steeds. Wij gaan in de laatste aflevering van DAT met betrokkenen vooruit kijken naar oplossingen. Oplossingen die hard nodig zijn.
Het team van DAT vindt dat de Alphense burger goed geïnformeerd moet kunnen zijn over wat er maatschappelijk, cultureel en politiek speelt. Zonder goede informatie kan je geen oordeel vormen. Op de sociale media staan vooral meningen en gevoelens centraal. Dat wordt je niet wijzer van. De lokale pers blinkt uit in het opschrijven van waarnemingen van toeschouwers. Met onze gasten probeerde DAT vooral de achtergronden aan te geven.

In de laatste DAT komen prominenten, opiniemakers en gewone Alphenaren vertellen hoe het verder moet met Alphen. Sommige vraagstukken liggen er veel te lang, bijvoorbeeld DIFTAR, uitbreiding huizenbouw, horeca voor LBGT, bouw Kaja Puti en de ontwikkeling binnenstad.
Ook maken de nieuwe en de oude stadsdichter hun opwachting. Voor de Alphenaar is de laatste kans om in de Alphense Talkshow mee te praten.

We maken het extra gezellig met een optreden van de 4-mans band Lightless.

Komt DAT zien! Zaterdag 1 juni in de foyer van Parkvilla – Kunsteducatie, Filmhuis, Theater. We beginnen dit keer om 15.30 uur! Na afloop van de show drinken we een glas op de toekomst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s