De maandelijkse Alphense Talkshow stopt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe maandelijkse Alphense Talkshow stopt!

Na 9 jaar hebben de vrijwilligers van de Alphense Talkshow besloten er mee te stoppen. Een te geringe publieke belangstelling in verhouding tot de inspanningen om een show te regelen ligt ten grondslag aan deze moeilijke beslissing. “Het leek soms wel of we het voornamelijk voor onszelf deden.”, zegt Gerrit Willems, sinds 2013 voorzitter.

We hebben een stevig en gedreven team dat elke maand een DAT organiseert. Steeds hebben we gezocht naar actuele onderwerpen uit de Alphense samenleving. Gelukkig konden we altijd goede gasten aan tafel krijgen. Zo konden we zaken bespreken die in de lokale media onderbelicht bleven. We konden op vele vaste gasten / bezoekers rekenen die de mogelijkheid om aan goede informatie te komen graag aangrepen. Alternatieven zijn er niet.

Het laatste jaar waren we erg blij met de gastvrijheid van Parkvilla waar we de show konden houden. Ook aan het café van het Theater Castellum waar we lange tijd terecht konden hebben we goede herinneringen. Volle bakken bij debatten over verkiezingen of over gehandicaptenbeleid. Maar ook in de wijk toen we over Kaja Puti en Molukse zaken spraken.

Op zaterdag 1 juni zal de laatste Alphense Talkshow zijn. We gaan er een extra feestelijk tintje aan geven. Hoe en wat kunt u dan zien. Houd de aankondigingen op de sociale media in de gaten. De geplande show van zaterdag 4 mei gaat niet door in verband met de ongunstige datum. Het DAT Straatmuzikanten Festival van zaterdag 31 augustus as. in Alphen aan den Rijn gaat wel door!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s