Provinciale Staten Verkiezingen

DAT 2 maart 019Op zaterdag 2 maart 2019 spreekt De Alphense Talkshow over de komende Provinciale Staten verkiezingen van woensdag 20 maart a.s. Aan tafel zitten 4 lokale politici uit Alphen aan den Rijn e.o. die op de lijst staan voor de komende verkiezingen. Wie dat zijn wordt in de komende week bekendgemaakt via de website en Facebook.

Aan de orde zijn provinciale thema’s die ook Alphen aan den Rijn aangaan. Bent u nog een zwevende kiezer, kom dan zeker langs om te bepalen welke partij uw stem verdient. Wilt u meepraten? Dat kan, u bent van harte welkom a.s. zaterdag.

De presentatie is in handen van Gerrit Willems en Astrid Korevaar.

De livemuziek wordt verzorgd door de band Lightless. Vier akoestische muzikanten, die recent hebben opgetreden bij het programma ‘Gluren bij de Buren’.

Kom en praat mee. En laat u stem niet verloren gaan!

De Alphense Talkshow wordt zaterdag 2 maart 2019 gehouden in de foyer van Parkvilla in Park Rijnstroom. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 – 17.15 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. We verwachten een volle zaal. Kom op tijd. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s