De Regenboog in Alphen aan den Rijn

cropped-Foto-Pixabay.jpgDe Alphense Talkshow praat zaterdag 5 januari met Alphenaren met een andere seksuele geaardheid dan heteroseksueel.

Alphen aan den Rijn heeft zich aangesloten bij andere Regenboogsteden in Nederland. Zo wil de gemeente Alphenaren met een andere seksuele geaardheid dan heteroseksueel ondersteunen. Wat is er nog meer nodig in Alphen aan den Rijn dan het ophangen van een vlag?

Een andere geaardheid dan heteroseksueel wat betekent dat? Wat zijn de consequenties voor de persoon in kwestie? Zijn er sowieso consequenties? Kun je in Alphen uit de kast komen en voor je geaardheid uitkomen? Zijn er voldoende voorzieningen of moet je naar de grote stad. Kennen we een dorpse bekrompenheid of is Alphen tolerant?

De gemeente gaat een plan van aanpak maken om Alphenaren met een andere seksuele geaardheid te ondersteunen en hun veiligheid, weerbaarheid en sociale acceptatie te verbeteren.

Het onderwerp heeft vele facetten, die voor velen onbekend zijn. We willen het gesprek voeren met de betrokkenen, niet over hen. Daarom komen we graag met een aantal betrokkenen in contact om de show voor te bereiden en plaats te nemen in het panel. Als u wenst mee te doen, neem dan contact op met Gerrit Willems, mobiel 06-17770782.

In de Alphense Talkshow kunt u meepraten, wat uw mening ook is. We streven ernaar om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van de situatie. Op dit moment en in de toekomst.

De presentatie is in handen van Ben Prins en Gerrit Willems. De livemuziek wordt verzorgd door het duo Refined.

De Alphense Talkshow wordt zaterdag 5 januari 2019 gehouden in de foyer van Parkvilla in Park Rijnstroom. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 – 17.30 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. We verwachten een volle zaal. Kom op tijd. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Kom en praat mee. U bent van harte welkom zaterdag 5 januari!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s