De Alphense Talkshow van zaterdag 3 november 2018 | Onderwerp: Openbaar Vervoer in en om Alphen aan den Rijn

Het openbaar vervoer in en om Alphen aan den Rijn

Blijven we mobiel?
In en om Alphen aan den Rijn loopt het verkeer steeds meer vast. De nieuwe busbaan langs de N207 richting Leimuiden en Amsterdam heeft onvoldoende capaciteitsuitbreiding gegeven voor het verkeer. Bij de aansluiting met de A4 loopt de N11 vast in de richting Den Haag. Het verkeer rond Bodegraven en Gouda loopt zeer stroef.

Welke oplossingen biedt het OV?
De spoorlijn Utrecht-Leiden is zeer druk bezet. Hoe staat het met de uitbreidingen? Wat is de staat van de spoorlijn Alphen-Gouda? Welke oplossingen biedt het busvervoer? Gaan de tarieven omhoog richting Schiphol en Amsterdam? Kunnen gehandicapten mee me het OV? Het panel heeft er dagelijks mee te maken.

Aan tafel hebben wij betrokkenen uitgenodigd van NS (verantwoordelijk voor de spoorverbindingen), Arriva (verantwoordelijk voor het busvervoer), Rover (Vereniging van reizigers openbaar vervoer) en Marjanne Orbons-Meijering (Vertegenwoordiging mensen met een beperking).

De presentatie is in handen van Ben Prins en Gerrit Willems.

cropped-dsc_0005.jpg

Kellie van Eendenburg

De livemuziek wordt verzorgd door Kellie van Eendenburg. Zij zingt en begeleidt zichzelf op piano en gitaar. Ze is leerling van de Nieuwe Muziek School Alphen aan den Rijn (NMSA).

De Alphense Talkshow wordt zaterdag 3 november gehouden in de foyer van Parkvilla in Park Rijnstroom. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 – 17.30 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. We verwachten een volle zaal. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Openbaar vervoer is er voor en van iedere Alphenaar. Kom en praat mee over onze mobiliteit! Iedereen is welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s