De Alphense Talkshow (DAT) | 1 september 2018

Start van nieuw seizoen DAT in Parkvilla! Heeft Kunst en Cultuur toekomst in Alphen aan den Rijn?

Alphen staat qua cultuuraanbod op de 47ste plek van de 50 grote gemeenten in ons land. Gouda doet het wat dat betreft een stuk beter en staat op de 15de plek.

De Alphense Talkshow trapt het nieuwe seizoen af met een discussie over de kunst en cultuur in Alphen aan den Rijn. De nieuwe Altas voor Gemeenten, uitgebracht in mei dit jaar, heeft een onderzoek gedaan naar het culturele aanbod van de 50 grootste gemeenten van Nederland. Alphen aan den Rijn staat er slecht voor met een 47e plaats.

Is er weinig aanbod van kunst en cultuur? Is het aanbod kwalitatief onder de maat? Is de Alphenaar wel geïnteresseerd? Schept de politiek een positief klimaat? Is er een Mecenas? Missen we een kunstkring? Wat moet er gebeuren/

Het panel heeft er dagelijks mee te maken. Vinden zij ook dat kunst en cultuur in Alphen aan den Rijn zo weinig voorstelt? Aan tafel zitten:

  • Monica Leuring – Directeur Parkvilla
  • Machiel van der Schoot – Ondernemer. Actief in de Alphense popscene en veel meer.
  • Jan van Rijn – Fotograaf / Sta-Art
  • Arne Maletzky – Productiehuis Alphen

De live muziek wordt verzorgd door Bert Suttorp.
De presentatie is in handen van Ina de Jong en Gerrit Willems.

Kom en praat mee. Kunst is er niet voor een kleine elite. Kunst en cultuur is er voor iedereen. U bent zelf een stuk van de Alphense cultuur.

Let op! De Alphense Talkshow wordt aanstaande zaterdag, 1 september gehouden in de foyer van Parkvilla in Park Rijnstroom. U kunt gratis parkeren bij de locatie. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 – 17.30 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. We verwachten een volle zaal. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Van harte welkom as. zaterdag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s