Laatste update DAT Straatmuzikanten Festival | zaterdag 25 augustus 2018

Morgen is het dan eindelijk weer zover, dan vindt het 6e DAT Straatmuzikanten Festival weer plaats. Tussen 12.00 – 17.30 uur spelen meer dan 20 artiesten verdeeld over 13 speellocaties in het centrum van Alphen aan den Rijn. De grote finale vindt om 17.00 uur plaats op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. Op de kraam die op het Rijnplein staat is een routekaartje verkrijgbaar en zijn stembiljetten te verkrijgen om de publieksprijs te bepalen. Kom jij ook kijken en luisteren. Tot morgen graag! We hopen op weer een mooie dag voor Alphen aan den Rijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s