Voorstellen deelnemers DSMF 2018 | 2

1. De Kiloknallers

De Kiloknallers ,,Een band met alleen maar leuke mensen die mooie muziek willen maken.’’ was het een idee na weer eens een opgeblazen band door ego’s en ambities.,, en spelen waar we willen” Wat voor genre past daar beter bij dan Ska uit de jaren 60. Zon en dansen Dat is het wat met je doet. Dit zijn de winnaars van het Straatmuzikanten Festival Leiden, De Gouden Pet, dat 24 juni jl. in Leiden werd gehouden.

2. W8FF

Het gelegenheidsduo W8FF bestaat uit zangers Ed Poelwijk en Jean Hofman. Zij brengen accapella Nederlandstalige meezingers ten gehore, waarvan sommige liedjes voorzien zijn van eigen ludieke teksten. Plezier in muziek maken staat bij dit duo voorop!

Komt allen kijken en luisteren op zaterdag 25 augustus in het centrum van Alphen aan den Rijn. De toegang is gratis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s