De Alphense Talkshow | zaterdag 3 februari 2018

De Alphense Talkshow over veiligheid in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Zaterdag 3 februari 2018 is er weer een Alphense Talkshow in café Alphens (in theater Castellum) over veiligheid in Alphen aan den Rijn. De inloop is vanaf 15.30 uur. De show duurt van 16.00 – 17.00 uur.

Alle partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Alphen aan den Rijn zijn uitgenodigd. Er worden drie tafels samengesteld. De deelnemers krijgen eerst de gelegenheid om in een pitch van één minuut hun plannen te presenteren. Daarna worden hen enige dilemma’s voorgelegd als basis voor de discussie.

De aanwezige tafelgasten zijn: Mark Vermeulen (CDA), Gert-Jan Schotanus (Nieuw Elan), Bas Wienbelt (VVD), Bernadette Wolters (PvdA), Michel de Chatinier (Christen Unie), Marijke Kottenhagen (Groen Links), Hans Goedegebuure (SGP), Harre van der Nat (SP), Wil Verschuur (Beter Alphen).

De muziek wordt deze keer verzorgd door Laura den Butter en Renske Pison van de nieuwe Muziek School Alphen (NMSA). De dames spelen beide dwarsfluit.

U bent van harte uitgenodigd om mee te komen luisteren en mee te praten. De toegang is gratis. Na afloop is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s