De Alphense Talkshow – zaterdag 13 januari 2018

De Alphense Talkshow, zaterdag 13 januari as.

Het onderwerp van De Alphense Talkshow van aanstaande zaterdag, 13 januari zijn de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. De nieuwe lijsttrekkers en kandidaten van de partijen die meedoen in Alphen aan den Rijn worden hiervoor uitgenodigd. U bent van harte uitgenodigd om de discussie aan te horen en om mee te praten en uw vragen te stellen aan de gasten aan tafel!

De gasten aan tafel zijn: voor de pauze o.a.: Anouk Noordermeer (VVD), Bernadette Wolters (PvdA) en na de pauze: Lisette Goddrie (Nieuw Elan), José Huls (Groen Links) en Jeroen van Gool (CDA).

De muziek wordt deze keer verzorgd door: Carlijn Flohr van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA). Ze zingt en begeleidt zichzelf daarbij op de piano.

De Alphense Talkshow wordt aanstaande zaterdag, 13 januari gehouden in café Alphens in theater Castellum. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow wordt gehouden van 16.00 – 17.00 uur. De toegang tot DAT is helemaal gratis. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Van harte welkom as. zaterdag en tot DAT!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s