De Alphense Talkshow over de Huisartsen Post

De Alphense Talkshow, zaterdag 9 december as.

Het thema van De Alphense Talkshow van aanstaande zaterdag 9 december is de actualiteit rond het verplaatsen van De Huisartsen Post (HAP) van het Alrijne Ziekenhuis Alphen aan den Rijn naar Leiden. De Alphense huisarts Ruud Gebel is hiermee uitgebreid in het nieuws geweest. Zijn uitspraken hebben voor een hoop tumult gezorgd bij verontruste Alphenaren. De sociale media staan er vol van. Het is een hele actuele, prangende kwestie, waarbij u van harte bent uitgenodigd de discussie aan te horen en om mee te praten.

Gasten aan tafel zijn: Ruud Gebel, huisarts te Alphen aan den Rijn; Han de Jager, wethouder Zorg & Welzijn; Gerard Harmes, voorzitter Stichting Basisziekenhuis Moet. De 4e gast aan tafel is Jan Kroes, divisie manager bij Zorg & Zekerheid. Al met al een mooie mix van belanghebbenden bij het onderwerp, Het belooft dan ook een boeiende discussie te worden.

De muziek wordt deze keer verzorgd door: BRUUN, een gelegenheidsformatie met een Nederlandstalig repertoire, veelal geïnspireerd op en door Ramses Shaffy. Houdt voor actuele informatie de site (https://alphendat.wordpress.com/) en facebookpagina (https://www.facebook.com/talkshowalphen) van DAT in de gaten.

De Alphense Talkshow wordt aanstaande zaterdag, 9 december gehouden in café Alphens in theater Castellum. De inloop is vanaf 15.30 uur. De talkshow is van 16.00 – 17.00 uur. De toegang tot DAT is gratis. Na afloop van de show is er uitgebreid de gelegenheid tot napraten met een drankje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s