DAT 1 april: Rijnhaven: kans of concurrent?

Rijnhaven: kans of concurrent

De gemeente Alphen aan den Rijn spreekt over een toekomst van wonen en werken aan het water, dat klinkt mooi, maar veel ondernemers, kunstenaars en bewoners maken zich grote zorgen om de plannen voor het Rijnhavengebied. Zaterdag 1 april aanstaande staat de Rijnhaven centraal bij De Alphense Talkshow.

Aan het woord komen verschillende belanghebbenden en Alphenaren met andere ideeën over de inrichting van dit gebied. En zij hebben één ding in ieder geval gemeen, de plannen van wethouder Hoekstra in het Rijnhavengebied zijn nog geen werkelijkheid. Daarvoor zijn er nog te veel vragen. Worden de winkels in Rijnhaven geen concurrent van het stadscentrum? Wat gebeurt er met De Werf als creatieve hotspot? Hoe vervuild is de grond rond de Rijnhaven en hoe lang gaat het duren voordat die is gesaneerd? Hoeveel geld gaan al deze plannen kosten en ten koste van wat?

De Alphense Talkshow begint aanstaande zaterdag, 1 april om 16.00 uur in Café Alphens, naast het Castellum theater. De toegang is gratis en het publiek krijgt nadrukkelijk de gelegenheid om mee te praten over het onderwerp.

Aan tafel zitten: Lisette Goddrie, Willem Hassoldt, Machiel v.d. Schoot en Bas Wienbelt (VVD raadslid).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s