De Alphense Talkshow (DAT) over zuinig in de zorg!

Aanstaande zaterdag staat De Alphense Talkshow in het teken van zuinig in de zorg. Voor de één betekent dit zuinig zijn op al die kwetsbare mensen in onze samenleving die afhankelijk zijn van de zorg. Bij anderen doet het woord zuinig denken aan de reeks van bezuinigingen waar de zorg onder te lijden heeft gehad.

Dat zorg geld kost is voor iedereen duidelijk, maar hoeveel het mag kosten is een andere vraag. Daarnaast hangt het er ook vanaf hoe het geld besteed wordt. In de talkshow zal het in ieder geval niet alleen over bezuinigingen gaan, ook zal er gekeken gaan worden naar alternatieve oplossingen voor problemen in de zorg. Verschillende gasten zullen hun licht hierop laten schijnen. Aan tafel schuiven aan: Sita Tjepkema, Directeur serviceflat Driehoorne; Birgitta Weimar, Locatiemanager verpeeghuis Oudshoorn; Myla Barendregt, Vertegenwoordigster cliëntenperspectief GGZ Rivierduinen; Toetie Vorenkamp, VVD Raadslid gemeenteraad Alphen aan den Rijn. In het gesprek dat over de zorg in brede zin gaat, zullen vanzelfsprekend de Alphense zorginstellingen centraal staan en aan bod komen.

Voorafgaand aan en in de pauze van de Talkshow kan het publiek genieten van het akoestisch duo de Fabulous Housewives, want livemuziek is een vast onderdeel van de Alphense Talkshow.

Zaterdag 4 februari, vanaf 16.00, uur staan de DAT-presentatoren weer klaar in Café Alphens naast/in theater Castellum aan het Rijnplein. De inloop is vanaf 15.30 uur. De Alphense Talkshow is een open podium voor iedereen die mee wil praten of gewoon wil komen luisteren naar een interessant gesprek en een boeiende discussie. De entree is gratis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s